ERZURUM / PALANDÖKEN - Nevzat Karabağ Anadolu Lisesi

Nevzat Karabağ Anadolu Lisesi

Adres
MÜFTÜ SOLAKZADE MAH. ŞAİR NEFİ CAD. NEVZAT KARABAĞ ANADOLU LISESI BLOK NO 10/5 PALANDÖKEN / ERZURUM
Vizyon
Vatanına ve milletine muhabbet besleyen ; insani , milli ve ahlaki değerlerle donanmış; öğrenmeyi öğrenmiş, bilgiden bilgi üretebilen; okuyan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan; teknolojik gelişmeleri yaşamına yansıtan; kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşüncelerine ve haklarına saygı gösteren; Türk milletine ve Türkiye cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan; Atatürk ilke ve inkılâplarını özümseyen bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Hizmet kalitesini devamlı yükselterek çağın ihtiyaçlarını karşılayabilen; kalitenin yolunu çizen ve rekabet bilincini oluşturan; çağın gerçeklerine uygun olarak değişim ve gelişime açık olan; öğrencilerini, sadece mesleğe değil, aynı zamanda hayata hazırlayan; gelecek nesillerin yetiştirilmesinde sorumluluk alabilen; heyecanlı, dinamik, üreten ve fark edilebilen bir okul olabilmektir.
Toplantı Salonu :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Otopark:1
08:30-11:40 12:30-15:40
MERKEZİ SİSTEM (DOĞAL GAZ)
İngilizce ve Almanca
Pansiyon Bilgileri
Kız ve Erkek pansiyonları mevcuttur.
Lojman
0 -
MERKEZDE
30 Kişilik 4 tane 9. sınıf bulunmaktadır.