ERZURUM / PALANDÖKEN - Nevzat Karabağ Anadolu Lisesi

Ock

Okulumuzun İngilizce öğretmeni Betül Tulan öncülüğünde , öğrenciler arasında farkındalık oluşturmak ve onların dil ve sosyal becerilerini üst seviyeye taşımak amacıyla Türkiye, Yunanistan, Kuzey Makedonya ve Romanya'dan ortaklarla "Be Friendly Don't be a Cyberbully " projesi Ocak ayında başlatılmistir. Tüm katılımcılarımıza çalışmalarında başarılar dileriz

Ock

Ara

Kariyer günleri kapsamında Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyfullah KARAPINAR 'ın gençlerle söyleşisi..

Ara

MEB Okul Ortaklığı Projesi Eylem Planı doğrultusunda  Gaziantep Şehit Kamil İsmet Paşa Andolu Lisesi öğrencilerinin Microsoft Teams üzerinden katılımlarıyla  Kariyer Günleri Kapsamında Prof.Dr. Mustafa AĞIRMAN Hocamızla söyleşi gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzun İngilizce öğretmenlerinden kurucu Tuba Duygu AKSAKAL ile Betül TULAN'ın yer aldıkları Know Me Know My Culture projesi,öğrencilerin kendi kültürleri ve diğer kültürler hakkında farkındalık kazanmaları, diğer kültürleri tanımaları ve dil ve sosyal becerilerini geliştirmeleri  amacıyla; Türkiye, Ürdün,İtalya,Gürcistan,Romanya ve Letonya'dan ortakların katılımıyla Kasım ayında başlatılmıştır.Tüm ortaklarımıza çalışmalarında başarılar dileriz.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı karne töreninde okul birincimiz Elanur CAMCİ mezuniyet kütüğüne birincinik nişanını çaktı. Öğrencimize gelecekte başarılar dileriz.

Haz

2022 Mezuniyet  töreni öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Haz

Sürdürülebilir Bir Dünya İçin, Mutfaktan Toprağa Düşünme Dönüştür sıfır atık projesiyle  ürettiği gübreleri kullanarak doğal ürünler yetiştireceğiz. ️

Kas