ERZURUM / PALANDÖKEN - Nevzat Karabağ Anadolu Lisesi

Kas

KÖK HÜCRE'YA ÇARE SENSEN 'SOSYAL SORUMLULUK PROJE EKİBİMİZLE BİRLİKTE

Ekm

''Ya Çare Sensen'' kök hücre projemizin açılışında Palandöken Kaymakamı Önder COŞĞUN ve İlçe M.E.Müdürümüz Abdurrahman GAZİOĞLU izin bırak köşesine duygu ve düşüncelerini yazdılar.

Ekm

Nevzat Karabağ Anadolu Lisesi olarak 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında "İlim Kapısı"  projemizle, öğretmen ve öğrencilerimizde geçmişten geleceğe köprüler kurulmasının vesilesi olan kitapları sevdirmek ve  ilim sevdalısı öğrenciler yetiştirmek amacıyla; okulumuz giriş kapısından başlayarak,  okul çevresindeki birimleri de içine alan çalışmalarımız sürmektedir...